Een dagboek voor jong en oud!

We naderen het einde van het jaar. Het is weer mogelijk om het GZB-dagboek te bestellen voor 2021.

Vijf goede redenen om het dagboekje te kopen:

1. U koopt niet alleen een mooi dagboekje, maar met de aanschaf steunt u ook nog eens het zendingswerk.
  2. Het is echt een dagboek voor jong en oud. Elke dag biedt twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen te lezen en één voor persoonlijke bezinning.
  3. Naast predikanten en jongerenwerkers schrijven ook veel zendingswerkers mee aan het dagboek. Doordat zij hun ervaringen in de overdenkingen verwerken, krijgt u een inkijkje in Gods wereldwijde kerk.
  4. Het dagboek biedt leuke extra’s zoals kinderpuzzels, wereldrecepten en verhalen uit de landen waar de GZB werkt.
  5. Met een oplage van 39.000, is ‘Een handvol koren’ het best verkochte dagboek van Nederland.

Maar liefst € 8,00 van de prijs van € 12,50 komt ten goede aan het werk van de GZB.

Als u vorig jaar een dagboek heeft ontvangen, krijgt u deze automatisch dit jaar weer.

Heeft u het dagboek vorig jaar niet ontvangen en wilt u ook graag één of meerdere exemplaren bestellen, dat kan via http://bit.ly/dagboek2021

Bestellen kan ook via de mail of telefonisch via 0180 620 808.

© 2020 Immanuëlkerk Barendrecht. Alle rechten voorbehouden.