De cursus

Wil je meer weten over het christelijk geloof of wil je een hernieuwde kennismaking? Dan is de Alpha-cursus echt iets voor jou. De Alpha-cursus wordt in allerlei landen en kerken aangeboden. Vanuit de Immanuelkerk start ongeveer één keer per jaar een cursus. 'Is er meer? Waar leef ik eigenlijk voor?' Bij de Alpha-cursus gaan we samen op zoek naar een antwoord.

De cursus duurt in totaal 10 weken, één avond per week en een (kort) weekend. Elke avond beginnen we met een maaltijd en daarna bespreken we met elkaar een onderwerp. Thema’s zijn bijvoorbeeld: Is er meer? Wie is Jezus? Bidden, waarom en hoe?

Woensdag 13 september 2017 willen we starten met een nieuwe cursus. We beginnen om 19.00 uur met een warme maaltijd in de kerk, Klarinetweg 2 Barendrecht. Van harte welkom.
Alpha-cursus logo
Alpha-cursus

Aanmelden

De cursus is gratis en vrijblijvend. Jong of oud, gelovig of niet gelovig, vragen of twijfels, je bent van harte uitgenodigd!

Wil je meer informatie of jezelf aanmelden voor de cursus in september?
Email naar het Alpha-team: of gebruikt het contactformulier onderaan deze pagina.

Kijk voor meer informatie op www.alpha-cursus.nl.