Bent u al bekend met Givt? Dit is een app die is ontwikkeld voor collecteren. In de afgelopen tijd zijn veel kerken ook aangesloten bij Givt als digitaal collectemiddel. Het is hiermee een aanvulling op de huidige manier(en) van collecteren.

Het grote voordeel van de Givt-app is dat u in een keer voor drie verschillende collecten kunt geven. Daarnaast geeft u anoniem (zoals collecte bedoeld is) en worden collecten automatisch toegewezen aan een bestemming. Wanneer u geeft via de Givt app is normaal gezien de eerste collecte altijd voor de diaconie (de hele week, van zondag t/m zaterdag is de opbrengst voor de diaconale bestemming van de zondag van die week), de tweede collecte voor pastoraat & catechese en de derde collecte voor exploitatie van de kerkelijke gebouwen.

Een vierde collecte wordt door Givt nog aan gewerkt, die optie is er momenteel nog niet binnen de app, dan kan op die manier ook de zendingscollecte meelopen.

De app is te downloaden en na het aanmaken van een account kunt u heel eenvoudig meedoen met het ‘geven via Givt’ aan collecten.

Geven kan via verschillende manieren binnen de app, waarbij momenteel het selecteren van ‘Immanuelkerk Barendrecht’ uit de lijst met kerken en goede doelen het meest voor de hand ligt.

De twee afbeeldingen laten zien hoe de app er uitziet.

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact op met Kees Stam.

© 2020 Immanuëlkerk Barendrecht. Alle rechten voorbehouden.