Zondagsschool Samuel

en je tussen de 4 jaar en 9 jaar? Dan is de zondagsschool echt iets voor jou. Er is vanaf eind september tot half april iedere week zondagsschool van 14.00-15.00 uur in 2 verschillende groepen. Alleen in de schoolvakanties, bij de viering van het Heilig Avondmaal en eventuele andere speciale kerkdiensten zal er geen zondagsschool zijn (zie de agenda op de website van de kerk).

Als je 4, 5 of 6 jaar bent (basisschool groep 1, 2 en 3) bent, dan ben je welkom bij juf Lieneke en juf Lieke.
Ben je 7, 8 of 9 jaar (basisschool groep 4, 5 en 6) B dan ben je welkom bij juf Lisanne, juf Laura en juf Nelleke.
Op zondagschool gaan we samen zingen, bidden en we luisteren naar een verhaal uit de bijbel. Daarna gaan we aan de slag met een knutselwerkje. Of we doen een spel of een quiz.

Iedere maand staat er een lied centraal die we met de kinderen van alle groepen zingen en als dat nodig is proberen te leren. Daarnaast maken we rond Kerst en Pasen altijd een werkje voor de ouderen binnen onze gemeente. Hoogtepunt is de Kerstviering die de zondagsschool samen met de Regenboogclub organiseert op 2e Kerstdag. Dit is altijd een hele feestelijke viering waarbij alle kinderen een taak hebben.

Alle kinderen uit onze kerk, maar ook andere kinderen uit Barendrecht en omstreken, zijn van harte welkom bij de zondagschool. Wij vinden het ook altijd erg leuk als je een vriendje, vriendinnetje, buurjongen/meisje of neefje/nichtje mee wilt nemen.

Kom je ook een keertje kijken?
De juffen van de zondagsschool

Seizoen 2018/2019

Beste jongens & meisjes,

De kerstviering zit er alweer op en wat was het fijn! Ook in 2019 gaat de zondagsschool gewoon verder. Met Kerst herdachten we het feit dat Jezus is geboren. De rest van het jaar zullen we het hebben over de tijd die Jezus hier op aarde was. Over de wonderen die Hij heeft gedaan, maar ook de belangrijke lessen die Hij ons heeft meegegeven.

Deze maand is er zondagsschool op 3 en 10 februari. Op 17 februari is er Heilig Avondmaal en op 24 februari is het voorjaarsvakantie. Dan is er geen zondagsschool. Het seizoen gaat dan verder op 3 maart. Tot dan!

Groet, de meester en de juffen.