Zondagsschool Samuel

en je tussen de 4 jaar en 9 jaar? Dan is de zondagsschool echt iets voor jou. Er is vanaf eind september tot half april iedere week zondagsschool van 14.00-15.00 uur in 2 verschillende groepen. Alleen in de schoolvakanties, bij de viering van het Heilig Avondmaal en eventuele andere speciale kerkdiensten zal er geen zondagsschool zijn (zie de agenda op de website van de kerk).

Als je 4, 5 of 6 jaar bent (basisschool groep 1, 2 en 3) bent, dan ben je welkom bij juf Lieneke en juf Lieke.
Ben je 7, 8 of 9 jaar (basisschool groep 4, 5 en 6) B dan ben je welkom bij juf Lisanne, juf Laura en juf Nelleke.
Op zondagschool gaan we samen zingen, bidden en we luisteren naar een verhaal uit de bijbel. Daarna gaan we aan de slag met een knutselwerkje. Of we doen een spel of een quiz.

Iedere maand staat er een lied centraal die we met de kinderen van alle groepen zingen en als dat nodig is proberen te leren. Daarnaast maken we rond Kerst en Pasen altijd een werkje voor de ouderen binnen onze gemeente. Hoogtepunt is de Kerstviering die de zondagsschool samen met de Regenboogclub organiseert op 2e Kerstdag. Dit is altijd een hele feestelijke viering waarbij alle kinderen een taak hebben.

Alle kinderen uit onze kerk, maar ook andere kinderen uit Barendrecht en omstreken, zijn van harte welkom bij de zondagschool. Wij vinden het ook altijd erg leuk als je een vriendje, vriendinnetje, buurjongen/meisje of neefje/nichtje mee wilt nemen.

Kom je ook een keertje kijken?
De juffen van de zondagsschool

Seizoen 2018/2019

Beste jongens & meisjes,

De afgelopen maanden hebben we met elkaar nagedacht over hoe Jezus hier rondliep op aarde. We zagen hoe Hij water in wijn veranderde, blinden genas en de mensen uitleg gaf over Zijn Vader in de hemel. Daarnaast zongen we liedjes, kleurden we kleurplaten, bakte de jongste groep broodjes en maakte de oudste groep puzzels. Het was fijn om te zien dat jullie, ondanks het soms slechte weer, toch iedere keer weer gezellig aanwezig waren.

We zijn inmiddels bijna aanbeland in maart en dat is de laatste maand waarin er zondagsschool is. Gelukkig is er wel zondagsschool op de meeste zondagen in maart. Op zondag 24 maart is een aangepaste dienst om 15.00 uur waarin jullie ook van harte welkom zijn. Op zondag 31 maart nemen we afscheid van de oudste kinderen van de zondagsschool. Als jij afscheid neemt, wil je dan ook je ouders uitnodigen? We beginnen om 14.00 uur in zaal 2 van de kerk.

Groet, de meester en de juffen.