Zondagsschool Samuel

en je tussen de 4 jaar en 9 jaar? Dan is de zondagsschool echt iets voor jou. Er is vanaf eind september tot half april iedere week zondagsschool van 14.00-15.00 uur in 2 verschillende groepen. Alleen in de schoolvakanties, bij de viering van het Heilig Avondmaal en eventuele andere speciale kerkdiensten zal er geen zondagsschool zijn (zie de agenda op de website van de kerk).

Als je 4, 5 of 6 jaar bent (basisschool groep 1, 2 en 3) bent, dan ben je welkom bij juf Lieneke en juf Lieke.
Ben je 7, 8 of 9 jaar (basisschool groep 4, 5 en 6) B dan ben je welkom bij juf Lisanne, juf Laura en juf Nelleke.
Op zondagschool gaan we samen zingen, bidden en we luisteren naar een verhaal uit de bijbel. Daarna gaan we aan de slag met een knutselwerkje. Of we doen een spel of een quiz.

Iedere maand staat er een lied centraal die we met de kinderen van alle groepen zingen en als dat nodig is proberen te leren. Daarnaast maken we rond Kerst en Pasen altijd een werkje voor de ouderen binnen onze gemeente. Hoogtepunt is de Kerstviering die de zondagsschool samen met de Regenboogclub organiseert op 2e Kerstdag. Dit is altijd een hele feestelijke viering waarbij alle kinderen een taak hebben.

Alle kinderen uit onze kerk, maar ook andere kinderen uit Barendrecht en omstreken, zijn van harte welkom bij de zondagschool. Wij vinden het ook altijd erg leuk als je een vriendje, vriendinnetje, buurjongen/meisje of neefje/nichtje mee wilt nemen.

Kom je ook een keertje kijken?
De juffen van de zondagsschool

Seizoen 2018/2019

Hallo jongens en meisjes,

Na een warme zomer is het eindelijk weer zover! De zondagsschool gaat weer van start. Dit jaar zijn er wat veranderingen, dus lees snel verder.

Helaas wordt het aantal kinderen op de zondagsschool steeds minder. Ook zijn er vorig jaar 1 meester en 3 juffen gestopt. Daardoor hebben we dit jaar 2 zondagsschoolgroepen in plaats van 3. Zit je in groep 1,2 of 3 van de basisschool, dan ben je van harte welkom in groep A bij juf Lieneke, juf Lieke en juf Annewien. Zij vertellen jullie uit de Bijbel, jullie zingen liedjes en knutselen daarbij.

Zit je in groep 4,5 of 6 van de basisschool dan zit je in groep B. In zaal 2 zitten juf Laura, juf Nelleke en juf Lisanne voor jullie klaar. We luisteren naar een Bijbelverhaal, doen een quiz of gaan creatief aan de slag.

Als het goed is hebben jullie inmiddels een uitnodiging ontvangen. De eerste zondagsschool is op 30 september. We starten om 14.00 uur. Dat is niet veranderd! :) Verder is er deze maand nog zondagschool op 7 en 14 oktober. Op 21 oktober is er geen zondagsschool in verband met de herfstvakantie en op 28 oktober is geen zondagsschool in verband met een aangepaste dienst.

Hebben jullie nog vriendjes of vriendinnetjes? Neem ze gerust mee! Wij zijn er in ieder geval klaar voor.

Tot dan!

Groet van de juffen