Hey! Ben jij tussen de 4 en 9 jaar? Dan is zondagschool ‘Samuël’ ècht iets voor jou.
Fijn met je leeftijdsgenoten op zondagmiddag naar een bijbelverhaal luisteren en daarna een spel doen of iets maken.

We komen op zondagmiddag van 14.00-15.00 uur bij elkaar in de Immanuelkerk. Alleen in de schoolvakanties , op de zondagen met het Heilig Avondmaal en speciale kerkdiensten is er geen zondagschool (zie de agenda op de website van de kerk).

Als je 4, 5 of 6 jaar bent, dan kom je in groep A bij juf Lieneke, juf Lieke en juf Lianne. Ben je 7, 8 of 9 jaar, dan kom je in groep B bij juf Lisanne, juf Laura en meester Martijn. Ons doel is dat we met elkaar meer leren over onze God. We leren uit de bijbel en van elkaar. En we vinden het ook belangrijk dat je vrienden maakt in de kerk. Samen praten, samen spelen, samen leren.

Zondagschool Samuël is voor alle kinderen! Alle kinderen uit onze kerk, maar ook kinderen die geen lid zijn mogen komen. Iedereen van 4 tot 9 jaar is van harte welkom. Er is altijd een plekje voor jou bij Jezus en er is ook voor iedereen een plekje bij onze zondagschool. We hopen dat je ook komt en het leuk vindt.

Kom je ook een keertje kijken?

Seizoen 2019-2020

Beste jongens & meisjes,

We hebben afgelopen seizoen weer veel geleerd en gedaan. De afgelopen maanden hebben we met elkaar nagedacht over hoe Jezus hier rondliep op aarde. We zagen hoe Hij water in wijn veranderde, blinden genas en de mensen uitleg gaf over Zijn Vader in de hemel. Daarnaast zongen we liedjes, schilderden we over de kerstverhalen, bakte de jongste groep broodjes en maakte de oudste groep puzzels.
Op zondag 29 september begint het seizoen 2019/2020. We hopen dat jullie er weer zin in hebben!

Groetjes, de meester en de juffen.