Hey! Ben jij tussen de 4 en 9 jaar? Dan is zondagschool ‘Samuël’ ècht iets voor jou.
Fijn met je leeftijdsgenoten op zondagmiddag naar een Bijbelverhaal luisteren en daarna een spel doen of iets maken.

We komen op zondagmiddag van 14.00-15.00 uur bij elkaar in de Immanuelkerk. Alleen in de schoolvakanties , op de zondagen met het Heilig Avondmaal en speciale kerkdiensten is er geen zondagschool (zie de agenda op de website van de kerk).

Als je 4, 5 of 6 jaar bent, dan kom je in groep A bij juf Lieneke, juf Lieke en juf Lianne. Ben je 7, 8 of 9 jaar, dan kom je in groep B bij meester Sebregt en meester Martijn. Ons doel is dat we met elkaar meer leren over onze God. We leren uit de bijbel en van elkaar. En we vinden het ook belangrijk dat je vrienden maakt in de kerk. Samen praten, samen spelen, samen leren.

Zondagschool Samuël is voor alle kinderen! Alle kinderen uit onze kerk, maar ook kinderen die geen lid zijn mogen komen. Iedereen van 4 tot 9 jaar is van harte welkom. Er is altijd een plekje voor jou bij Jezus en er is ook voor iedereen een plekje bij onze zondagschool. We hopen dat je ook komt en het leuk vindt.

Kom je ook een keertje kijken?

Seizoen 2020-2021

Ha jongens en meisjes,

Wat is het lang geleden dat we zondagschool hadden! We zien er heel erg naar uit om jullie na de vakantie weer te zien. Met de opening winterwerk (19 september) willen we starten met een leuk startfeestje. Jullie krijgen nog een uitnodiging.

We hopen dat alle kinderen van schoolgroep 1 t/m 6 zullen komen naar de opening en op de zondagen bij je groepje!

De kinderen van 4, 5 en 6 jaar komen in groep A bij juf Lieneke, Lianne en Lieke. De kinderen van 7, 8 en 9 jaar komen in groep B bij meester Martijn en Sebregt.

Neem gezellig een vriend of vriendin mee als je dat leuk vindt. We hopen weer op een gezellig jaar waarin we veel leren van onze God en van elkaar.

Ook de tieners en volwassenen wil ik uitnodigen. Kom helpen als leiding van de zondagschool. Het is ontzettend leuk om zo betrokken te zijn bij de kinderen van de kerk en te genieten van hun verhalen en plezier. Moeilijk is het niet, je bent (als je dat wilt) altijd samen met een andere leider en de kinderen zijn schatjes 😉

Kom gerust eens kijken of het wat voor je is!

Groetjes van de meesters en de juffen