Hey! Ben jij tussen de 4 en 9 jaar? Dan is zondagschool ‘Samuël’ ècht iets voor jou.
Fijn met je leeftijdsgenoten op zondagmiddag naar een bijbelverhaal luisteren en daarna een spel doen of iets maken.

We komen op zondagmiddag van 14.00-15.00 uur bij elkaar in de Immanuelkerk. Alleen in de schoolvakanties , op de zondagen met het Heilig Avondmaal en speciale kerkdiensten is er geen zondagschool (zie de agenda op de website van de kerk).

Als je 4, 5 of 6 jaar bent, dan kom je in groep A bij juf Lieneke, juf Lieke en juf Lianne. Ben je 7, 8 of 9 jaar, dan kom je in groep B bij juf Lisanne, juf Laura en meester Martijn. Ons doel is dat we met elkaar meer leren over onze God. We leren uit de bijbel en van elkaar. En we vinden het ook belangrijk dat je vrienden maakt in de kerk. Samen praten, samen spelen, samen leren.

Zondagschool Samuël is voor alle kinderen! Alle kinderen uit onze kerk, maar ook kinderen die geen lid zijn mogen komen. Iedereen van 4 tot 9 jaar is van harte welkom. Er is altijd een plekje voor jou bij Jezus en er is ook voor iedereen een plekje bij onze zondagschool. We hopen dat je ook komt en het leuk vindt.

Kom je ook een keertje kijken?

Seizoen 2019-2020

Ha jongens en meisjes,

Een bruiloft en een boottocht. Zomaar een greep uit de dingen waar we het de afgelopen weken bij de zondagsschool over hebben gehad. In groep A ging het over de bruiloft te Kana waar Jezus een wonder verrichtte. In groep B was er een boot nagebouwd. Het leek bijna of jullie zelf op een boot in de storm waren. We konden ervan leren dat Jezus altijd voor ons zorgt en dat we op Hem kunnen vertrouwen. Dat konden de mensen in de tijd van de Bijbel, maar dat kunnen we nu zeker nog. Wat bijzonder!

In maart is er zondagsschool op de 1e, 15e en de 22e. Op 8 maart is er geen zondagsschool in verband met het Heilig Avondmaal. Op zondag 29 maart is er een aangepaste dienst. Dan is er ook geen zondagsschool. Verder willen we alvast een beetje vooruit blikken naar april. Dan is er zondagsschool op de 5e. Zondag 19 april nemen we afscheid van de oudste kinderen. Maar daarover lezen jullie de volgende keer meer.

Groet van de meesters en de juffen.