Zondagsschool Samuel

en je tussen de 4 jaar en 9 jaar? Dan is de zondagsschool echt iets voor jou. Er is vanaf eind september tot half april iedere week zondagsschool van 14.00-15.00 uur in 2 verschillende groepen. Alleen in de schoolvakanties, bij de viering van het Heilig Avondmaal en eventuele andere speciale kerkdiensten zal er geen zondagsschool zijn (zie de agenda op de website van de kerk).

Als je 4, 5 of 6 jaar bent (basisschool groep 1, 2 en 3) bent, dan ben je welkom bij juf Lieneke en juf Lieke.
Ben je 7, 8 of 9 jaar (basisschool groep 4, 5 en 6) B dan ben je welkom bij juf Lisanne, juf Laura en juf Nelleke.
Op zondagschool gaan we samen zingen, bidden en we luisteren naar een verhaal uit de bijbel. Daarna gaan we aan de slag met een knutselwerkje. Of we doen een spel of een quiz.

Iedere maand staat er een lied centraal die we met de kinderen van alle groepen zingen en als dat nodig is proberen te leren. Daarnaast maken we rond Kerst en Pasen altijd een werkje voor de ouderen binnen onze gemeente. Hoogtepunt is de Kerstviering die de zondagsschool samen met de Regenboogclub organiseert op 2e Kerstdag. Dit is altijd een hele feestelijke viering waarbij alle kinderen een taak hebben.

Alle kinderen uit onze kerk, maar ook andere kinderen uit Barendrecht en omstreken, zijn van harte welkom bij de zondagschool. Wij vinden het ook altijd erg leuk als je een vriendje, vriendinnetje, buurjongen/meisje of neefje/nichtje mee wilt nemen.

Kom je ook een keertje kijken?
De juffen van de zondagsschool

Seizoen 2018/2019

Beste jongens & meisjes,

Wat goed dat jullie allemaal zo aanwezig zijn bij de zondagsschool. Nog maar even en dan is het Kerst en dan zit de eerste helft van het seizoen er alweer op. In groep B zijn we bezig geweest met de verhalen van Daniel en Esther. In groep A zijn de kinderen druk geweest met het luisteren naar verhalen, knutselen en elkaar leren kennen. Sommige kinderen zijn al 5 keer geweest en hebben hun eerste cadeautje uitgezocht.

Deze maand is er zondagsschool op 2 december, 9 december, 16 december en 23 december. We gaan deze maand aan de slag met het kerstwerkje voor de ouderen. Op de 16e en 23e oefenen we voor de kerstviering. Deze dienst op 26 december begint om 10.00 uur. Jullie kunnen dan verzamelen in de zaal waar we normaal altijd zondagsschool hebben. Willen jullie zorgen dat je er uiterlijk om 9.45 uur bent? We kijken uit naar deze feestelijke maand!

Groet, juf Lieneke, juf Lieke, juf Laura, juf Nelleke, juf Lisanne en meester Martijn.