Hey! Ben jij tussen de 4 en 9 jaar? Dan is zondagschool ‘Samuël’ ècht iets voor jou.
Fijn met je leeftijdsgenoten op zondagmiddag naar een bijbelverhaal luisteren en daarna een spel doen of iets maken.

We komen op zondagmiddag van 14.00-15.00 uur bij elkaar in de Immanuelkerk. Alleen in de schoolvakanties , op de zondagen met het Heilig Avondmaal en speciale kerkdiensten is er geen zondagschool (zie de agenda op de website van de kerk).

Als je 4, 5 of 6 jaar bent, dan kom je in groep A bij juf Lieneke, juf Lieke en juf Lianne. Ben je 7, 8 of 9 jaar, dan kom je in groep B bij juf Lisanne, juf Laura en meester Martijn. Ons doel is dat we met elkaar meer leren over onze God. We leren uit de bijbel en van elkaar. En we vinden het ook belangrijk dat je vrienden maakt in de kerk. Samen praten, samen spelen, samen leren.

Zondagschool Samuël is voor alle kinderen! Alle kinderen uit onze kerk, maar ook kinderen die geen lid zijn mogen komen. Iedereen van 4 tot 9 jaar is van harte welkom. Er is altijd een plekje voor jou bij Jezus en er is ook voor iedereen een plekje bij onze zondagschool. We hopen dat je ook komt en het leuk vindt.

Kom je ook een keertje kijken?

Seizoen 2019-2020

Ha jongens en meisjes,

En toen was het ineens heel lang geleden dat we zondagsschool hadden. We zitten in een bijzondere tijd. De school is dicht en alles moet je thuis doen. Maar gelukkig hebben we tegenwoordig de mogelijkheid om via de computer met elkaar in contact te blijven. Fijn is dat!

Zondags zien we elkaar niet meer in de kerk en dat betekent dat het seizoen nu ineens al gestopt is. De afscheidsmiddag hebben we helaas ook niet kunnen houden. Maar we denken nog na over een oplossing. Zodra de situatie veranderd is en er meer duidelijk is, zullen we dat jullie laten weten.

Groetjes van de meesters en de juffen