Uitnodiging opening winterwerk: Start feestje & zondagsschool Samuël

Hoi hoi! Ga jij naar groep 1, 2, 3, 4, 5 of 6 van de basisschool?
Yesss! Dan mag je naar het start-feestje en naar zondagsschool Samuël! Dat is echt heel leuk, dus kom je ook???

Op zaterdag 25 sept ’21 (opening winterwerk) gaan we met de kinderen van 4-9 jaar naar de bouwspeeltuin!

Je ouders mogen je brengen om 14.00 uur en halen om 16.00 bij: Bouwspeeltuin”Maeterlinck” Maeterlinckweg 61, 3076 GA Rotterdam. Als
je ouders willen blijven, overleg dat even. We zoeken hulpouders (maar niet alle ouders mogen blijven door corona).

Vanaf zondag 26 september hopen we je dat je er ook bij bent, als de zondagsschool start! Misschien was jij er vorig jaar ook al, of ga je voor het eerst? Kom er gezellig bij!

Meestal zijn we met 8 tot 15 kinderen per groep. We starten om 11.15 uur met wat drinken en dan luisteren we naar een verhaal uit de bijbel, we zingen, bidden, knutselen of spelen een leuk spel met elkaar. Het is fijn om vrienden in de kerk te hebben; samen te geloven, te leren en lekker te spelen.

Meld je aan voor het start-feestje via de mail: of app/sms: 06-15396822 (Lieke).
Twijfel je nog? Niet doen 😊! Bel, mail of spreek gerust een van de juffen of meesters als je vragen hebt.
Of kom gewoon kijken (met of zonder je ouders). Je mag ook vrienden meenemen naar de zondagsschool.

Groetjes, juf Lieneke en Lieke (groep A: 4, 5, 6 jaar) en meester Sebregt en Martijn (groep B: 7, 8, 9 jaar

Aan de (groot) ouders, ooms of tantes en alle gemeenteleden.

Lijkt het je leuk om zondagsschool juf of meester te worden? Ook af en toe helpen vinden we heel fijn!

Laat het ons weten, we zoeken extra leiding!

© 2020 Immanuëlkerk Barendrecht. Alle rechten voorbehouden.