Hoi jongens en meisjes,

Na het vieren van het kerstfeest in de kerk op 26 december zien we elkaar een poosje niet meer op de zondagsschool in de kerk. Dat komt omdat we heel voorzichtig moeten zijn door dat vervelende coronavirus.

Zodra het weer goed gaat, gaan we jullie weer uitnodigen. Lezen jullie thuis met je vader en moeder wel samen uit de kinderbijbel? En zullen we met elkaar ook bidden voor de mensen die ziek zijn en dat we snel weer meer leuke dingen kunnen doen? Zoals naar feestjes en naar je sportclub (en oke… ook naar school😉, want online les is toch minder leuk he?).

Als de scholen weer beginnen, verwachten we dat de zondagsschool ook weer begint. Maar dat is nog even afwachten. We zullen jullie zo gauw het kan weer uitnodigen.

Aan de ouders,

De informatie in de kerkbode van januari is helaas al weer achterhaald. Op de volgende websites vindt u de uitgewerkte adviezen m.b.t. het voorlopig stil leggen van de zondagsschool.

https://www.protestantsekerk.nl/verdieping/protocol-kerkdiensten-en-andere-kerkelijke-bijeenkomsten/

https://jongprotestant.protestantsekerk.nl/nieuws/protocol-jeugdactiviteiten-in-coronatijd/

Vanuit huis is er natuurlijk wel van alles mogelijk. Samen een Bijbelverhaal lezen en mooie muziek luisteren en meezingen.  Op YouTube kun je ook van verschillende kerken online zondagsschool lessen vinden.

Maar ook de website www.abcvoorkinderen.nl is een aanrader, heel leerzaam om samen met de kinderen te bekijken; veel filmpjes en bijbelverhalen die handvaten bieden om met elkaar in gesprek te gaan en meer te leren.

Groetjes en hopelijk weer tot gauw,

De meesters en juffen

© 2020 Immanuëlkerk Barendrecht. Alle rechten voorbehouden.