off

Zomerfeest D.V. zaterdag 8 september 2018: vrijwilligers gezocht!

Wij hebben nog vrijwilligers nodig…… wilt u / wil jij ons helpen?

Op zaterdag 8 september is er weer feest in de Immanuëlkerk! We gaan vieren dat de zomervakantie is afgelopen en dat de school weer is begonnen! Dat doen we door spelletjes te spelen, te schminken, te knutselen, een lekker broodje te eten en door liedjes te zingen, naar een toneelstuk te kijken en naar een Bijbelverhaal te luisteren. En dat alles onder het motto ‘Zoek het uit!’. Voor de tieners is er een apart programma in het jeugdhonk!

Nog even de feiten op een rij voor alle vrijwilligers die graag meehelpen:

Wiekinderprogramma voor de 4- tot 9-jarigen en tienerprogramma voor de 10- tot 12-jarigen

Waar: Immanuëlkerk

Wanneer: zaterdagochtend 8 september 2018

Hoe laat: 10.30 tot 13.00 (let op: niet meer tot 13.30 zoals op het lentefeest en herfstfeest)

Vrijwilligers zijn nog heel erg welkom, opgeven kan via faithfactor@live.nl