Vrijwillige bijdragen 2019

Vrijwillige Bijdragen 2019.
Bij de kerkbode treft u de enveloppe aan inzake de actie vrijwillige bijdragen 2019. Wij verzoeken u weer zoals vorige jaren om uw toezegging weer op het formulier te vermelden. Zoals gebruikelijk zal een van de kerkraadsleden de enveloppe weer bij u komen ophalen. Dit zal gebeuren op dinsdag 5 februari 2019 aanstaande. U kunt ons verwachten in de loop van de avond. Wij verzoeken u dan ook om de enveloppe klaar te leggen zodat we deze dan kunnen meenemen.
Mocht u niet thuis zijn dan verzoeken wij u dit aan ons door te geven (bij voorkeur per mail) zodat wij dan niet voor een dichte deur zullen staan. U kan dan de enveloppe met de toezegging aan een van de kerkraadsleden afgeven zodat wij u dan van de looplijst kunnen halen.
Dan nog een speciaal verzoek aan degene die de toezegging zelf handmatig of per automatisch betaling verrichten: het kost ons best veel tijd om de betalingen iedere maand handmatig te moeten verwerken. Via een automatische incasso is de verwerking voor ons een stuk makkelijker en effectiever. Graag verzoeken wij u om als u nog niet door middel van een automatisch incasso betaalt of u dit dan op deze wijze wilt gaan doen. U kunt dit dan aanpassen op het formulier.
Wij hopen en vertrouwen op een goede actie vrijwillige bijdragen 2019.

captcha *