Samen bent u namelijk het lichaam van Christus, en ieder afzonderlijk Zijn leden. (1 Kor. 12:27)

Wat is de VBW?

De Vakantiebijbelweek (VBW) wordt dit jaar in de herfstvakantie gehouden op DV dinsdag 17 en woensdag 18 oktober. Alle kinderen van 4 tot en met 9 jaar (groep 1 t/m 6) zijn van harte welkom! Vindt u, als ouder/verzorger, het fijn om bij uw kind te blijven dan bent u van harte welkom!

In een sfeer van gezelligheid en veiligheid vertellen we de kinderen vanuit de Bijbel wie God is en wat Zijn Zoon Jezus Christus voor ons heeft gedaan. De liefde van Jezus mogen we doorgeven aan de kinderen: een feest tot Gods eer!

Als de kinderen ’s morgens binnenkomen, worden ze ingeschreven en mogen ze een groepje kiezen. Bij elk groepje hoort een juf en/of meester die de hele ochtend bij het groepje blijft. Tijdens de ochtend gaan we zingen, luisteren we naar een Bijbelverhaal, is er een toneelstukje, maken we een leuk knutselwerkje en gaan we in kleine groepjes gezellig kletsen en wat lekkers eten. Als extra hebben we op woensdag 's middags een sportactiviteit.
Vakantiebijbelweek

Teen Event

Teen Event

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Truus den Breejen, 06-11191039.

Wat is Teen Event?

Teen Event wordt dit jaar in de herfstvakantie gehouden op DV dinsdag 17 en woensdag 18 oktober. . Alle kinderen vanaf 10 jaar (vanaf groep 7) zijn van harte welkom! In een sfeer van gezelligheid en veiligheid vertellen we de tieners vanuit de Bijbel wie God is en wat Zijn Zoon Jezus Christus voor ons heeft gedaan. De liefde van Jezus mogen we doorgeven aan de tieners: een feest tot Gods eer!

De ochtenden zijn gevuld met een hoop gezelligheid, chillen en luisteren naar elkaar. Dit doen we rond een thema waarin we meer leren over wie Jezus is voor ons. Als extra hebben we op woensdag 's middags een sportactiviteit.

Tijdens het Event is er ook een avond waarop we bij elkaar komen voor een spannende en/of sportieve activiteit.