Vanwege het coronavirus kan de eerstkomende maaltijd op 4 september niet doorgaan. Wanneer het mogelijk is, zullen de maaltijden gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand.

Samen aan tafel

Elke eerste vrijdag van de maand wordt er een warme maaltijd klaargemaakt in de kerk. Deze maaltijd is bedoeld voor iedereen die het gezellig vindt om samen te eten. Misschien kom je niet altijd aan koken toe of zit je vaak alleen aan tafel. Samen aan Tafel is een initiatief van de diaconie van de Immanuelkerk. De kerk wil er zijn voor de buurt, voor ons dorp. Iedereen is dus welkom, ook als je geen lid bent van een kerk. We vragen een kleine, vrijwillige bijdrage van 1 tot 5 euro. De maaltijd wordt vers gekookt en geserveerd door een groep vrijwilligers. Van te voren opgeven is nodig. Vanwege de coronamaatregelen zijn de maaltijden tijdelijk stopgezet. We maken via de website bekend wanneer we weer beginnen. De vaste dag is de eerste vrijdag van de maand, van 12.00 uur tot 13.30 uur. Het is nodig dat u zich vooraf telefonisch of per e-mail, aanmeldt voor de maaltijd. Wanneer u opgehaald wilt worden is dat (beperkt) mogelijk. Meer informatie is te krijgen bij de teamleden via contactgegevens onderstaand.

Samen aan Tafel in 2020:

Gegevens op een rij

Elke eerste vrijdag van de maand
• Van 12.00 tot 13.30 uur in de Immanuëlkerk, Klarinetweg 2
• Warme maaltijd
• Voor ieder die het gezellig vindt om samen te eten/behoefte heeft aan meer contacten
• Vrijwillige bijdrage tussen 1 en 5 euro
• Beperkte mogelijkheid om mensen op te halen en thuis te brengen
• Aanmelden uiterlijk op de dinsdag voor de maaltijd via: