Samen aan tafel

Elke eerste vrijdag van de maand bieden we een verse warme maaltijd aan. Deze maaltijd is bedoeld voor iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen aan tafel te gaan. Vooral Barendrechters die vaak alleen aan tafel gaan of soms niet toekomen aan het klaarmaken van een warme maaltijd.
Je hoeft geen lid van de kerk te zijn, iedereen is welkom!

We vinden het belangrijk dat er geen financiële drempel is en daarom vragen we een kleine vrijwillige bijdrage tussen 1 en 5 euro per maaltijd.

Gegevens op een rij

• Elke eerste vrijdag van de maand (komende data 2 november en 7 december en 4 januari)
• Van 12.00 tot 13.15 uur in de Immanuëlkerk, Klarinetweg 2
• Warme maaltijd