Samen aan tafel

Ook tijdens de zomermaanden bieden we elke eerste vrijdag van de maand een verse warme maaltijd aan. Deze maaltijd is bedoeld voor iedereen die het gezellig vindt om te eten en behoefte heeft aan meer contacten. Vooral voor Barendrechters die vaak alleen aan tafel gaan of soms niet toekomen aan het klaarmaken van een warme maaltijd. Je hoeft geen lid van de kerk te zijn, iedereen is welkom!

We vinden het belangrijk dat er geen financiële drempel is en daarom vragen we een kleine vrijwillige bijdrage tussen 1 en 5 euro per maaltijd.

Gegevens op een rij

• Elke eerste vrijdag van de maand
• Van 12.00 tot 13.15 uur in de Immanuëlkerk, Klarinetweg 2
• Warme maaltijd