Regenboogclub

Voor de jongens en meisjes uit groep 7 en 8 van de basisschool is er de Regenboogclub. Om de twee weken is er een clubavond op de vrijdagavond. De clubavonden duren van 19.00 uur tot 20.30 uur.
Voor de pauze wordt een gedeelte uit de Bijbel gelezen en wordt er samen gesproken over wat de Heere God hierin tot ons wil zeggen. Na de pauze wordt er een spel, een quiz, of iets creatiefs gedaan.

Het Kerstfeest wordt samen met de zondagsschool en de Regenboogclub in de kerk gevierd. Aan het eind van het seizoen is er een gezellige afscheidsavond voor de kinderen uit groep 8.

Vind je het leuk om ook eens te komen kijken? Je bent altijd welkom.

De data van de clubavonden staan vermeld in de kerkbode.

Je kunt contact met ons opnemen: rbcbarendrecht@gmail.com

Met vriendelijke groet, Corinna, Judith, Marjan, Ron en Peter Regenboogclub

Regenboogclub avonden

Alle clubavonden vinden plaats op vrijdagavond van 19:00 – 20:30

26 december (Maandag, kerstviering in de kerk)

9 maart

23 maart

Zondag 8 april is er een themadienst waar een aantal kinderen afscheid nemen van de regenboogclub

De leiding

Ha jongens en meiden, wij zijn de leiding van de regenboogclub!

Ik ben Judith en zelf ook nog piepjong. En dat betekent dat ik zelf ook nog op de Regenboogclub heb gezeten! Toen was het ook al leuk! RegenboogclubNu ben ik alweer voor het derde jaar leiding van de Regenboogclub. Ik doe dit met heel veel plezier en vind het erg leuk als jullie naar club toe komen. Met elkaar maken we er altijd een feestje van. En dat kan echt niet zonder jullie gezelligheid/aanwezigheid! Dus…komen maar!

Regenboogclub Hoi, ik ben Peter. In 2011 ben ik begonnen als leiding op de regenboogclub. Het is echt heel gezellig en ik hoop het nog lang te blijven doen. Toen ik zelf nog ietsje jonger was vond ik het ook altijd erg gezellig om naar club te gaan. Gezellige avonden met vrienden en na een week school echt leuk om het weekend zo te kunnen beginnen. Ik hoop dat jullie het naar je zin gaan hebben. Regenboogclub

Hoi! Ik zal me even voorstellen: ik ben Marjan en ik ben 1 van de leiding van de Regenboogclub. Ik ben getrouwd met René en samen hebben wij 3 kinderen: Elmar, Lotte en Joel. Ik werk in het onderwijs: ik geef les aan groep 4, wat super leuk is! En op vrijdagavond, 1 keer in de 2 weken, ben ik dus in de kerk te vinden, bij de Regenboogclub. Een ontzettend leuke club waar we veel doen! Maar de club is natuurlijk pas echt leuk door alle jongens en meiden uit groep 7 en 8 die er komen! Met elkaar gaan we vast weer hele leuke avonden hebben dit seizoen. Ik heb er in ieder geval zin in.

Regenboogclub Hallo allemaal. Ik ben Corinna. Ik ben getrouwd en samen hebben we 4 kinderen. Naast het leiden van de Regenboogclub, moeder zijn en nog een heleboel andere dingen ben ik ook verpleegkundige, maar werk nu op een huisartsenpost. Ik vind het echt super leuk één van jullie leidsters te mogen zijn. Ik hoop dat we het heel leuk en gezellig zullen hebben met zijn allen en ook veel over God zullen leren, maar daar heb ik geen twijfels over. Nou ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden en dat we elkaar heel vaak zullen zien op de Regenboogclub. Groetjes!!

Regenboogclub Hoi allemaal,Ik ben Ron. Met ingang van seizoen 2014/2015 ben ik toegetreden tot de leiding van de Regenboogclub. Ik vind het ontzettend leuk, dus ik blijf voorlopig nog even jullie "meester".

Groeten  en tot ziens op de volgende clubavond.
kerstfeest 2015
Kerstfeest 2015