Regenboogclub

Zit jij in groep 7 of 8 en lees je nu dit stukje? Dan hebben we het tegen jou! Houd je goed vast, want hier komt een spoedcursus Regenboogclub!

Eens in de twee weken komen we bij de Regenboogclub op vrijdagavond van 19:00u tot 20:30u samen in de kerk. Dan ontmoeten we elkaar en beginnen we meestal met een Bijbelstuk waar we samen over nadenken. Het tweede deel van de avond houden we altijd vrij voor de meest gekke spellen. Altijd super gezellig! Ook komt het wel eens voor dat we een avond iets heel anders gaan doen. Zo gaan we ook wel eens een avondje zagen en timmeren, bowlen of schaatsen. Eigenlijk te gek om op te noemen!

Lijkt het je nu leuk om komend seizoen ook met ons mee te doen? Of om gewoon een keertje te komen kijken? Dat kan! Sterker nog, heel graag zelfs! We heten je meer dan welkom op onze eerste avond van het seizoen, vrijdagavond 28 september om 19:00u in de kerk.

Hopelijk tot dan:)! Daniël, Jeroen, Judith, Mariëlle en Ron

Regenboogclub avonden

Alle clubavonden vinden plaats op vrijdagavond van 19:00 – 20:30

14december

26 december (Woensdag, kerstviering in de kerk)

5 April

Zondag 14 april is er een themadienst waar een aantal kinderen afscheid nemen van de regenboogclub

De leiding

Ha jongens en meiden, wij zijn de leiding van de regenboogclub!

Ik ben Judith en zelf ook nog piepjong. En dat betekent dat ik zelf ook nog op de Regenboogclub heb gezeten! Toen was het ook al leuk! RegenboogclubNu ben ik alweer voor het zesde jaar leiding van de Regenboogclub. Ik doe dit met heel veel plezier en vind het erg leuk als jullie naar club toe komen. Met elkaar maken we er altijd een feestje van. En dat kan echt niet zonder jullie gezelligheid/aanwezigheid! Dus…komen maar!

Regenboogclub Hoi, Komend seizoen ben ik onderdeel van de leiding van de Regenboogclub. Ik ben Mariëlle van Zuijlen, getrouwd met Paul. Ik werk als verloskundige in het Ikazia Ziekenhuis. Ik heb ontzettend veel zin om er een gezellig en creatief, sportief en wie weet wat nog meer…-seizoen van te maken met jullie!

Hoi! Ik ben Jeroen en vanaf dit jaar één van de leiding van de Regenboogclub. Super leuk! Ik ben inmiddels al student. Misschien heb je me al wel eens gezien bij de uitgang van de kerk, waar ik wel eens met een collectezakje sta om al jouw muntjes op te vangen;). Maar vanaf nu zien wij elkaar dus niet alleen meer op zondag, maar ook op de vrijdagavond bij de Regenboogclub! Ik heb er super veel zin in en hoop dat jij dat ook al krijgt. Samen maken we er een mooi, leerzaam, gek en gezellig seizoen van;)! Kom jij ook?.

Regenboogclub Hoi allemaal,Ik ben Ron. Met ingang van seizoen 2014/2015 ben ik toegetreden tot de leiding van de Regenboogclub. Ik vind het ontzettend leuk, dus ik blijf voorlopig nog even jullie "meester".

Groeten  en tot ziens op de volgende clubavond.