Najaarscollecte GZB – Perspectief voor Pygmeeën in Congo

Pygmeeën zijn in Afrika wat de Roma in Europa zijn: verjaagd, uitgeroeid, geminacht. Vaak vergeten ook bij zending en het geven van voorzieningen. Samen met een samenwerkingspartner wil de GZB in Congo pygmeeën bereiken met het Evangelie. En hen helpen met medische voorzieningen, onderwijs en gezondheidszorgvoorlichting. Een nieuw programma wil Congolezen opleiden om deze vergeten groep te bereiken. Geef voor het bereiken van pygmeeën in Woord en daad. Juist deze groep heeft Jezus Christus nodig!

Download hier de folder:

Folder

Op de website van EO metterdaad kunt u een aantal uitzendingen vinden over het werk van o.a. de familie Folmer in Congo. In één van deze uitzendingen staan de pygmeeën centraal. Bekijk deze uitzending via de volgende link: https://metterdaad.eo.nl/congo/uitzendingen/aflevering-4-congo#videoPlayer

Aflevering 4 – Congo – EO Metterdaad

Artsenechtpaar Willem en Joanne Folmer zorgen in de Congolese bush voor de allerarmsten. In Congo betalen patiënten zelf voor hun zorg (overheidssteun is er niet), maar juist deze mensen hebben daar echt geen geld voor of kennen zelfs het hele concept ‘geld’ niet.

metterdaad.eo.nl

© 2020 Immanuëlkerk Barendrecht. Alle rechten voorbehouden.