off

Maaltijd “Herkenning” – 14 november

Donderdagmiddag 14 november hebben we als plan om met elkaar een warme maaltijd te gaan eten in zaal 2 van de kerk. We vinden het fijn als mensen uit de kerk die anders alleen zouden eten, gezellig met elkaar gaan eten. Het is nog een verrassing wat de maaltijd zal worden, maar dat zal vast lekker zijn. De inloop is om kwart over 12, om half een gaan we aan tafel.

Hebt u vragen of opmerkingen, dan horen we het graag. We hopen op een gezellige, leerzame middag met elkaar.