Kerstwandeling 2019

VOORBEREIDINGEN KERSTWANDELING IN VOLLE GANG! Het kernteam kerstwandeling van stichting Hart voor Barendrecht en vele vrijwilligers zijn al enige tijd druk bezig met de voorbereidingen voor de achtste editie van de kerstwandeling ‘Bethlehem in Barendrecht’. Zaterdagavond 14 december 2019, na het jaarlijkse WinterFeest, kunnen wandelaars tussen 18.00 uur en 19.00 uur starten uur vanaf het Doormanplein in Barendrecht. Deelnemers wandelen via een sfeervol verlicht pad door de ‘historische dorpskern’ langs maar liefst elf taferelen die het kerstverhaal van 2.000 jaar geleden uitbeelden. De kerstwandeling van een klein uur eindigt in De Ontmoeting naast de Dorpskerk waar warme chocomel en koek verkrijgbaar zijn. Vervolgens kan in de Dorpskerk onder begeleiding van muzikanten worden geluisterd naar en meegezongen met vertrouwde en nieuwe kerstliederen. Allen van harte welkom!

Wilt u meer informatie of heeft u zin om mee te helpen? Neem dan contact op met Loek van Doorn, T 0180-622296, l.vandoorn@hartvoorbarendrecht.nl.

captcha *