Samen bent u namelijk het lichaam van Christus, en ieder afzonderlijk Zijn leden. (1 Kor. 12:27)

JV Shalom is de jeugdclub voor jongens en meisjes van 12 t/m 15 jaar. Gedurende het winterwerkseizoen wordt iedere twee weken club gehouden op vrijdagavond van 19:30 tot 21:00u. in het jeugdhonk. Op deze avonden worden jongeren gestimuleerd om vanuit Bijbels perspectief een mening te vormen over een onderwerp en daarover met elkaar te discussiëren. Een aantal keren per jaar worden activiteiten georganiseerd zoals sportavonden, schaatsen en een strandwandeling. Eenmaal per twee jaar gaat JV Shalom op kamp tijdens het Pinksterweekend.

img_2532

 

Iedereen is welkom op Shalom. Dus als je een keer vrienden mee wil nemen is dit zeker geen probleem. Heb je vragen of opmerkingen over de clubavonden of de informatie van Shalom op deze site dan kun je mailen met jvshalom@hotmail.com. Hier kun je ook terecht als je tips hebt voor de avondvulling of als je zelf een avond wilt vullen.

We vinden het leuk als jullie er allemaal weer zijn en we hopen er een leuk seizoen van te maken: Menno, Tom, Marlies, Wilco, Anne, Manuel en René.

 

Clubavonden

Alle clubavonden vinden plaats op vrijdagavond van 19:30 – 21:00
Nieuwe data 2018/2019 nog niet bekend
september oktober
november november
december december
januari januari
februari februari
maart april