Seizoen 4 van de jongvolwassenkring hoopt zeer binnenkort van start te gaan en daar ben jij voor uitgenodigd!

Ook dit seizoen willen we met leeftijdsgenoten samenkomen om ons te verdiepen in de Bijbel. Dit zullen we hoogstwaarschijnlijk aan de hand van een boekje gaan doen, maar daar willen we de eerste avond o.a. over na gaan denken en een besluit over nemen.

De jongvolwassenkring is ontstaan uit een verlangen om met leeftijdsgenoten verdieping te zoeken in de Bijbel, te leren van elkaar en om elkaar te bemoedigen en aan te scherpen in het geloof. Omdat er al meerdere (Bijbel)kringen zijn richt de jongvolwassenenkring zich specifiek op jongvolwassenen tussen de 20 en 30 jaar die net of enkele jaren geleden belijdenis gedaan hebben.

De kring komt in principe iedere vierde donderdag van de maand bij elkaar (de eerste avond wijkt af). Tijdens de eerste avond zullen we dit nog in de kring gooien, want misschien wil het grootste gedeelte liever op een andere dag en dan bestaat de mogelijkheid dat we het rooster aanpassen.

De kringavonden worden in de kerk gehouden en worden meestal voorafgegaan door een maaltijd. Deze maaltijd is niet verplicht, het is wel gezellig als je mee eet, zodat je elkaar voor de Bijbelstudie al kunt ontmoeten en contacten kunt opbouwen!

Wil je graag samen met leeftijdsgenoten de Bijbel bestuderen en je geloof opbouwen? Dan nodigen we je hierbij van harte uit op donderdag 3 oktober in de kerk.

We beginnen om 19.00 uur met eten, vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar en om 20.00 uur hopen we te starten. Wil je mee eten of kom je voor het eerst? Stuur dan even een mailtje (zie bij contact)

We kijken ernaar uit om je op donderdag 3 oktober te ontmoeten!

Wil je graag naar de kring komen, maar ben je de eerste avond verhinderd? Stuur dan ook even een mailtje!

Joanne Booij of Judith van de Welle

jongvolwassenkring@gmail.com.
Eerstvolgende avond
Wanneer: Donderdag 3 oktober.
Waar: In de Immanuelkerk
Hoe laat: