Beste 20 tot 30 jarige

Opgelet: seizoen 3 van de jongvolwassenkring hoopt zeer binnenkort van start te gaan en daar ben jij voor uitgenodigd!

Ook dit seizoen willen we met leeftijdsgenoten samenkomen om ons te verdiepen in de Bijbel aan de hand van het boek ‘Meten, weten en jezelf vergeten’.

De jongvolwassenkring is ontstaan uit een verlangen om met leeftijdsgenoten verdieping te zoeken in de Bijbel, te leren van elkaar en om elkaar te bemoedigen en aan te scherpen in het geloof. Omdat er al meerdere (bijbel)kringen zijn richt de jongvolwassenenkring zich specifiek op jongvolwassenen tussen de 20 en 30 jaar die net of enkele jaren geleden belijdenis gedaan hebben.

De kring komt in principe, iedere vierde donderdag van de maand bij elkaar (de eerste avond wijkt af). De kringavonden worden in de kerk, of indien mogelijk in ’t Ouwe Durp (Dorpsstraat 156 te Barendrecht), gehouden en worden meestal voorafgegaan door een maaltijd. Deze maaltijd is niet verplicht, het is wel gezellig als je mee eet, zodat je elkaar voor de Bijbelstudie al kunt ontmoeten en contacten kunt opbouwen! Wil je graag samen met leeftijdsgenoten de Bijbel bestuderen en je geloof opbouwen? Dan nodigen we je hierbij van harte uit op donderdag 4 oktober in de kerk.

We beginnen om 19.00 uur met eten, vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar en om 20.00 uur hopen we te starten. Wil je mee eten of kom je voor het eerst? Stuur dan even een mailtje naar:

Joanne Booij of Judith van de Welle

jongvolwassenkring@gmail.com.
Eerste avond
Wanneer: Donderdag 4 oktober.
Waar: In de Immanuelkerk
Hoe laat: