Beste 20 tot 30 jarige

Opgelet: seizoen 3 van de jongvolwassenkring is in volle gang en jij bent hiervoor uitgenodigd!

Ook dit seizoen willen we met leeftijdsgenoten samenkomen om ons te verdiepen in de Bijbel aan de hand van het boek ‘Meten, weten en jezelf vergeten’.

De jongvolwassenkring is ontstaan uit een verlangen om met leeftijdsgenoten verdieping te zoeken in de Bijbel, te leren van elkaar en om elkaar te bemoedigen en aan te scherpen in het geloof. Omdat er al meerdere (bijbel)kringen zijn richt de jongvolwassenenkring zich specifiek op jongvolwassenen tussen de 20 en 30 jaar die net of enkele jaren geleden belijdenis gedaan hebben.

De kring komt in principe, iedere vierde donderdag van de maand bij elkaar (de eerste avond wijkt af). De kringavonden worden in de kerk, of indien mogelijk in ’t Ouwe Durp (Dorpsstraat 156 te Barendrecht), gehouden en worden meestal voorafgegaan door een maaltijd. Deze maaltijd is niet verplicht, het is wel gezellig als je mee eet, zodat je elkaar voor de Bijbelstudie al kunt ontmoeten en contacten kunt opbouwen! Wil je graag samen met leeftijdsgenoten de Bijbel bestuderen en je geloof opbouwen? Dan nodigen we je hierbij van harte uit op donderdag 23 mei in de kerk.

We beginnen om 20.00 uur, vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar.

Joanne Booij of Judith van de Welle

jongvolwassenkring@gmail.com.
Eerstvolgende avond
Wanneer: Donderdag 23 mei.
Waar: In de Immanuelkerk
Hoe laat: