Het is belangrijk om je met leeftijdsgenoten te verdiepen in de Bijbel, te leren van elkaar, je samen te verwonderen over wat er staat en om elkaar te bemoedigen en aan te scherpen in het geloof. Daarom is er sinds november 2016 in de Immanuëlkerk een jongvolwassenenkring opgericht. Omdat er al meerdere (bijbel)kringen zijn richt de jongvolwassenenkring zich specifiek op jongvolwassenen tussen de 20 en 30 jaar die net of enkele jaren geleden belijdenis gedaan hebben.
De kring komt iedere vierde donderdag van de maand bij elkaar. De kringavonden worden in de kerk of bij een van de leden thuis gehouden en worden voorafgegaan door een maaltijd. Zo kunnen we met elkaar de Bijbel bestuderen, maar ook elkaar ontmoeten en contacten opbouwen!

Tijdens de kringavonden in het seizoen 2016/2017 behandelen we het boekje ‘De strijd van het geloof’, geschreven door Ds. A. van Duinen. We staan stil bij de instructies die Paulus gaf aan zijn leerling Timotheüs.

Ben jij tussen de 20 en 30 jaar en wil je graag samen met leeftijdsgenoten de Bijbel bestuderen en je geloof opbouwen? Je bent van harte welkom op een van onze avonden!
Om niet helemaal onaangekondigd aan te komen vinden we het fijn als je eerst een e-mail stuurt, zodat we weten dat we ook op jou kunnen rekenen!

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande vragen/opmerkingen? Die horen we graag!

Komende data
Planning avonden
(locatie: ’t Ouwe Durp, vanaf 18.30 uur eten en vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar)
Donderdag 30 maart