Samen bent u namelijk het lichaam van Christus, en ieder afzonderlijk Zijn leden. (1 Kor. 12:27)

Het jeugdhonk is een eigen, gezellige plek voor jongeren met stoere steigerhouten banken, heerlijke kussens en een lounge-hoek met zitzakken. Voor clubavonden van de diverse verenigingen, maar ook andere activiteiten zoals een filmavond, spelletjesavond of het ‘teen-event’ tijdens de vakantieweek wordt gebruik gemaakt van het jeugdhonk.
Het jeugdhonk is multifunctioneel ingericht met o.a. een wand met schoolbordverf, een eigen keukenblok met koelkast en magnetron, een laptop, beamer en projectiescherm. Alle faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagde (club)avond zijn aanwezig.

Het nieuwe jeugdhonk is nog niet zo lang geleden geopend, nadat het volledig is opgeknapt. Verschillende vrijwilligers hebben hieraan hun bijdrage geleverd. Naast een financiële bijdrage vanuit de kerkvoogdij, is een deel van de opbrengst van de jaarlijkse actiemarkt bestemd geweest voor het opknappen van het jeugdhonk. Ook zijn er door diverse sponsors spullen beschikbaar gesteld. De jongeren hebben de gelegenheid gekregen om de ruimte gezellig in te richten en hebben daarvoor een budget gekregen. Dit is inmiddels ook goed gelukt! Zo is dit een prachtig project geweest waar velen een aandeel in hebben gehad.

Omdat we erg zuinig zijn op het jeugdhonk, is er ook een reglement opgesteld om alles netjes te houden. Ben je benieuwd naar het werk achter de schermen, kijk dan eens naar de fotopresentatie hieronder.

Opknappen jeugdhonk
Wat er achter de schermen gebeurde.... Klik hier om te zien wat er aan werk achter de schermen heeft plaatsgevonden om het nieuwe jeugdhonk te realiseren: