off

Huwelijksvorming – vervolg 28 sep a.s.

Huwelijksvorming – vervolg

Voor de zomervakantie is er een avond geweest rondom het thema huwelijksvorming. Een uitgebreid verslag hiervan heeft in de kerkbode van juli/augustus gestaan.
Aangezien de opkomst positief was en de meeste aanwezigen graag een tweede avond wensen rondom het thema, hebben wij besloten deze avond in te plannen.

Dit zal zijn op donderdag 28 september a.s. om 20.00 uur in zaal 2 van de kerk.

Wij hopen deze avond ook nieuwe stellen te mogen ontmoeten. Zijn jullie de afgelopen keer niet geweest maar hadden jullie wel willen komen, of hebben wij alsnog jullie interesse weten te wekken door middel van de evaluatie in het afgelopen kerkblad? Dan nodigen wij jullie van harte uit om deze avond aanwezig te zijn.

Uiteraard nodigen wij hierbij ook de stellen uit die de eerste avond aanwezig waren.

Wij zullen proberen de avond zo in te delen dat het voor zowel de stellen die al eerder zijn geweest als voor nieuwe stellen een vernieuwende avond zal zijn met weer nieuwe invalshoeken.
U en jij zullen zich wellicht afvragen of dit wel voor jullie is. Wellicht vinden jullie je te jong of juist te oud. Het mooie van de huwelijksvorming in de huidige opzet is dat juist jongere en oudere stellen ook meer dan welkom zijn. Het is de bedoeling dat we van elkaar kunnen leren. Van harte uitgenodigd dus.

Mochten er nog vragen zijn over de huwelijksvorming stel ze gerust. Bel, mail of spreek ons gewoon even aan in de kerk.
Wij hopen jullie op 28 september a.s. te mogen begroeten.

Met een hartelijke groet,

Arie en Gerda van der Perk, Sjoerd en Jessica Tijmons