off

GZB-dagboekjes

Een handvol koren 2020

Ook voor het jaar 2020 verschijnt het dagboek van de GZB.

U koopt niet alleen een mooi dagboekje, maar met de aanschaf steunt u ook nog eens het zendingswerk.

Maar liefst € 8,- van de prijs van € 12,50 komt ten goede aan het werk van de GZB. Het is echt een dagboek voor jong en oud.

Elke dag biedt twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen te lezen en één voor persoonlijke bezinning. Naast predikanten en jongerenwerkers schrijven ook veel zendingswerkers mee aan het dagboek.  Doordat zij hun ervaringen in de overdenkingen verwerken, krijgt u een inkijkje in Gods wereldwijde Kerk. Het dagboek biedt leuke extra’s zoals kinderpuzzels, wereldrecepten en verhalen uit de landen waar de GZB werkt. ‘Een handvol koren’  is het best verkochte dagboek van Nederland, leest u mee?

Heeft u vorig jaar het dagboek ontvangen? Dan komt één van de leden van de zendingscommissie in de maand december bij u langs.  Wilt u ‘Een handvol koren’ voor het eerst ontvangen? Stuur dan een email naar penningmeesterzc@gmail.com of schrijf u in op de lijst in de hal van de kerk.