Is er meer? Wat is geloven? Wie is Jezus?

Het leven zit vol vragen. Vragen over wat er in eigen leven, familie, stad, land en de wereld gebeurt.
Of je vraagt je af “is er meer tussen hemel en aarde”? “Waarom geloven mensen in iets wat ze niet zien?” Dit zijn vragen die je niet zomaar even beantwoordt.
Vanuit het christelijk geloof kunnen we hierover wel iets zeggen, christenen geloven dat er meer is tussen hemel en aarde én dat geloven je leven verrijkt.
De Bijbel is voor christenen het boek voor het leven. Je leest erin wie God is, wat Hij doet, waar wij vandaan komen en naartoe gaan.
Als jij op zoek bent en meer wilt weten over christelijk geloof dan is de Alpha-cursus echt iets voor jou.

Contact

Heb je vragen over het christelijk geloof, Alpha-cursus of wil je meer weten? Via het onderstaande contact formulier kan je in contact komen met iemand van de Immanuëlkerk die wellicht op bepaalde vragen antwoord heeft of waar je mee kunt doorpraten.

Wil je meer weten, ga dan ook eens naar: www.vragenovergeloven.nl
www.gelovenindekerk.nl