Samen bent u namelijk het lichaam van Christus, en ieder afzonderlijk Zijn leden. (1 Kor. 12:27)
Een berichtje van de VBW-stuurgroep
We gaan de Vakantie Bijbel Week dit jaar niet organiseren op een manier die velen van ons gewend zijn. We kregen als stuurgroep te maken met een aantal lege plaatsen. Een praktisch probleem, maar wel een aanleiding om onze visie nog eens nader te bekijken. Zowel de stuurgroep van de VBW als het team van Faith Factor is erop gericht om kinderen en tieners te bereiken door middel van verschillende feesten. Het publiek van beide feesten is verschillend, terwijl we hetzelfde doel voor ogen hebben. Dat deed ons besluiten om onze krachten te bundelen. We behouden de vrije inloop en het zaterdagprogramma van Faith Factor, maar zullen daar een aantal elementen aan toevoegen die de HGJB ons aanreikt. Ook hopen we een leuk programma neer te zetten voor de tieners. Alle kinderen (en volwassen vrijwilligers) zijn van harte welkom op ons &Joy event op zaterdag 8 september.
Hartelijke groet, Het &Joy-team Lieke Boerman, Carla Fransman, Hester de Keijzer, Gerda van der Perk, Jeanine Rademaker, Coriene Stam, Jessica Tijmons, Petra Voets en Merlin Wander.
Twee keer per jaar, in de lente en in de herfst, organiseren wij een inloopfeest voor kinderen van 4-10 jaar. Vanuit ‘faith’, geloof en vertrouwen in onze Hemelse Vader, willen wij de kinderen een goede boodschap meegeven.

Aan de hand van een thema is er op zo’n feest héél wat te beleven: er wordt geknutseld, er zijn spelletjes en, niet te vergeten, er is een toneelstuk of poppenkast met een belangrijk verhaal.

Niet alleen de kinderen zijn van harte welkom op dit feest maar ook ouders zien we graag bij ons te gast. De koffiehoek is ingericht en op de boekentafel is altijd wel iets te vinden.

Contactpersoon:

Carla Fransman
0180-649500