Veranderdag door jongeren

30/09/2017 | 00:00 - 00:00

De Veranderdag is een initiatief van de diaconieën van alle Barendrechtse kerken. Samen met Stichting Present zal een activiteitendag worden georganiseerd. Tijdens deze activiteitendag zullen er projecten georganiseerd worden die gericht zijn om het met elkaar gezellig te hebben en tegelijk iemand anders helpen. Dit kan zijn sport en spel met kinderen van vluchtelingen, een tuintje wieden of iemand helpen met een beperking (wandelen, spelletje doen, ect.) of pannenkoeken bakken.

We hopen dat vele jongeren van 12 jaar t/m ongeveer 22 jaar zich hiervoor willen inzetten om zo zelf een leuke dag te hebben en de medemens een leuke dag te bezorgen.

Vindt je het leuk om mee te doen? Dan een vriendelijk verzoek om in de hal van de kerk je gegevens in te vullen op het aanmeldingsformulier.
Alvast dankjewel voor je deelname aan een gezellige dag met jongeren uit alle Barendrechtse kerken.