&JOY-event 4-12 jaar

08/09/2018 | 10:30 - 13:00

Hallo kinderen en tieners van 4-12 jaar,

Op zaterdag 8 september is er weer feest in de Immanuëlkerk! We gaan vieren dat de zomervakantie is afgelopen en dat de school weer is begonnen! Dat doen we door spelletjes te spelen, te schminken, te knutselen, een lekker broodje te eten en door liedjes te zingen, naar een toneelstuk te kijken en naar een Bijbelverhaal te luisteren. En dat alles onder het motto “Zoek het uit!” Voor de tieners is er een apart programma in het jeugdhonk!

Nog even de feiten op een rij (ook voor je ouders en voor alle vrijwilligers die graag meehelpen):

Wie: kinderprogramma voor de 4- tot 9-jarigen en tienerprogramma voor de 10- tot 12-jarigen
Wat: &JOY-event (voormalige faith factor en VBW-teams)
Waar: Immanuëlkerk
Wanneer: zaterdagochtend 8 september 2018
Hoe laat: 10.30 uur tot 13.00 uur (let op: niet meer tot 13.30 uur zoals op het lentefeest en herfstfeest)
Kosten: 1 euro voor een stempelkaart