Gemeenteavond

11/11/2019 | 19:45 - 22:00

Gemeenteavond in samenwerking met zendingscommissie en vrouwengesprekskring

Op D.V. maandag 11 november komt Jurek Woller, Missionair Werker bij Noorderlicht-Rotterdam spreken rondom het thema: ‘Deuren open! Hoe kun je als kerk naar buiten treden?

Lang moest Jurek weinig van het christendom hebben. ‘Ik vond christenen naïeve sukkels, die niet zelfstandig nadachten.’ En de figuur Jezus Christus dan? ‘Hij stond me tegen.’ Na een uitputtende zoektocht is Jurek vier jaar geleden gedoopt. Nu is Jurek (33) sinds begin dit jaar benoemd als missionair werker bij Noorderlicht-Rotterdam en studeert hij theologie.

Jurek houdt zich vooral bezig met het opbouwwerk rond de pioniersplek Oranjekerk. Daarbij trekt hij samen op met ds. Niels de Jong, die een belangrijke rol voor hem speelde in de periode dat hij tot geloof kwam.

Meer hierover hoopt hij zelf te vertellen op de gemeenteavond.

Vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom!