01
april
20:15 — 22:30
Immanuelkerk
Klarinetweg 2

Barendrecht, 2992 GG Nederland
Laden Evenementen

De komende weken leven we toe naar Pasen. In 40 dagen worden we stil, zoeken we God in onze stille tijd en proberen we in te leven wat het lijden van Jezus voor ons persoonlijk betekent. Maar lukt dat ook altijd zoals we zouden willen?

 

Met de nieuwe band SOUL willen we hierin een bijdrage leveren. In een muzikale reis nemen we je op zaterdagavond 1 april mee naar de laatste week van Jezus op aarde. We beleven het lijdensevangelie vanuit verrassend nieuwe oogpunten en laten ons meevoeren met prachtige muziek die ons helpt het verhaal nog persoonlijker te ervaren.

Karakteristiek voor deze avond is de muziekkeuze: er is gekozen voor hedendaagse christelijke muziek die misschien geen directe link heeft met Pasen, maar wel bijzonder mooi in het verhaal blijkt te passen. Omdat juist deze muziek aansluit bij onze eigen leefwereld, komt het lijdensevangelie op een nieuwe manier binnen en krijgt de avond voor iedereen een extra persoonlijk karakter. De avond zal voornamelijk in het teken staan van jezelf laten meevoeren in het verhaal en vooral luisteren naar de muziek in plaats van het karakter van een meezingavond.

De avond wordt georganiseerd in de Immanuëlkerk en is met name gericht op jongeren. Inmiddels zijn er al meerdere jeugdverenigingen van kerken uit de regio uitgenodigd en de reacties zijn tot nu toe positief! Maar natuurlijk is iedereen uit de gemeente van harte welkom! Oh, en andere geïnteresseerden uitnodigen mag natuurlijk ook altijd;). Inloop is vanaf 19:45 en we starten om 20:15. Reis je met ons mee?

 

Over SOUL

SOUL is een nieuwe christelijke band met zes leden: Jeroen van Nierop, Peter en Esther van Meppelen Scheppink, Daniël Gelderblom, Maurice Monster en Joël van Steensel. Centraal staat dat we altijd op zoek zijn naar de diepere laag en de ziel van een verhaal. Die proberen we raken met de juiste muziekkeuze. Meer weten en alvast een klein voorproefje? Volg ons op Instagram: soul.music_nl

Gegevens

Datum:
april 1
Tijd:
20:15 - 22:30
Evenement Categorie: