Samen bent u namelijk het lichaam van Christus, en ieder afzonderlijk Zijn leden. (1 Kor. 12:27)

Schoenendoosactie

30/11/2020 | 00:00 - 23:59

Vul een schoenendoos voor een Pools kind

Vind je het leuk soms een cadeautje te krijgen? Op je verjaardag, met sinterklaas of kerst of zomaar tussendoor? Houd je van de spanning als je het pakpapier er vanaf scheurt? Wat zou het deze keer zijn…?

In Europa zijn er nog talloze kinderen die alleen maar kunnen dromen van cadeautjes. Echte cadeautjes krijgen ze nooit. Simpelweg omdat hun ouders te arm zijn om cadeautjes te kopen. Een fatsoenlijke woonruimte betalen lukt vaak al niet. Ze wonen in haveloze flats, in één kamer met een heel gezin. Veel mensen verdienen minder dan twee euro per uur. Logisch dat die hun kinderen nooit eens wat moois kunnen geven. Er zijn zelfs ouders die geen mogelijkheid zien eten, drinken en kleren te geven aan hun eigen kinderen. Die kinderen worden in ‘weeshuizen’ gebracht.

Honderden Poolse kinderen en tieners die een leven vol problemen hebben, willen we in december verrassen met een cadeau: een schoenendoos vol met mooie, nuttige en lekkere dingen. Poolse kerken zoeken met behulp van de sociale dienst van hun stad kinderen uit weeshuizen en arme gezinnen. Ze willen graag ook tieners bereiken, daarom worden ook dozen voor tieners (met name voor jongens) erg op prijs gesteld!

Klik op de onderstaande links voor meer informatie:

De flyer met meer informatie:

href=”http://bestanden.immanuelkerk-barendrecht.nl/Flyer-schoenendoosactie-2020.pdf”>Flyer schoenendoosactie</a>.

http://bestanden.immanuelkerk-barendrecht.nl/Flyer-schoenendoosactie-2020.pdf

Inleveradressen voor de schoenendozen:

http://bestanden.immanuelkerk-barendrecht.nl/Inleveradressen-schoenendozen-2020.pdf

 

Namens deze Poolse kinderen alvast reuze bedankt !
Heb je vragen, dan kun je die mailen naar de Polencommissie Barendrecht: