Opening winterwerk

21/09/2019 | 15:30 - 22:00

Op D.V. zaterdag 21 september wordt de jaarlijkse startdag winterwerk gehouden. Op zondag 1 september zullen na de morgendienst de uitnodigingen en aanmeldformulieren worden uitgedeeld. Ook via deze weg wordt u en jij van harte uitgenodigd voor deze startdag. Een goed moment om elkaar op deze ‘startdag winterwerk’ aan het begin van een nieuw ‘seizoen’ te ontmoeten.

Het programma is als volgt:

14:00-16:00    Middagprogramma: fietstocht, vertrekpunt bij de kerk.
 Bij eventueel slecht weer komt dit onderdeel te vervallen.
15:30-16:30    Ontvangst en ontmoeting bij de kerk met koffie/thee/fris en iets lekkers.  Ook is er een springkussen.
16:30-18:30    BBQ bij de Immanuëlkerk
18:30-19:15    Sing-in o.l.v. ‘Immanuël Church Choir’ in de kerk
19:30-22:00    Volleybaltoernooi (in sporthal Aksent)

Dit jaar hebben we ook een middagprogramma, waarvoor een fietstocht wordt uitgezet. We hopen daarvoor natuurlijk op mooi weer. Mocht het slecht weer zijn, dan komt dit onderdeel te vervallen. Vanaf 15.30u bent u (ook als u niet aan het middagprogramma deelneemt) hartelijk welkom bij de kerk, voor koffie/thee/fris met iets lekkers. Om 16.30u willen we beginnen met de maaltijd.

Aanmelden kan tot en met zondag 15 september, door het aanmeldformulier in te vullen en in te leveren in de daarvoor bestemde doos op de balie in de hal van de kerk. Daar liggen ook nog extra uitnodigingen en aanmeldformulieren (voor als u het uitdeelmoment op 1 september mist).

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de Startdagcommissie; zie voor contactgegevens de kerkbode of het weekbericht.

Een hartelijke groet namens de startdagcommissie en graag tot ziens op 21 september.