Opening winterwerk

22/09/2018 | 15:30 - 22:00

Heeft u zich al aangemeld voor de startdag winterwerk op zaterdag 22 september?

’s Middags rond 15:30 uur zal ontvangst op het kerkplein zijn en aansluitend een goed verzorgde BBQ. Voor de jongeren wordt er een eigen middagprogramma, georganiseerd vanuit de verenigingen. Zij kunnen vanaf de BBQ weer aansluiten bij het algemene programma. Na de BBQ is er een sing-in met het “Immanuël Church Choir”. Daarna is er voor de sportievelingen onder ons en supporters het bekende volleybaltoernooi.

Allen hartelijk welkom!

Graag aanmelden via het inschrijfformulier dat was bijgesloten bij de kerkbode die eind augustus is verschenen. Ook ligt er nog een aantal inschrijfformulieren op de balie van de kerk, naast de doos waar het inschrijfformulier ingeleverd kan worden, tot uiterlijk zondag 16 september).

Of meld u aan per e-mail via: stam.kees@solcon.nl.

We hopen u en jou allen te ontmoeten op zaterdag 22 september.