juli
19:00 — 20:00

• Dit evenement is voorbij.

Zondagavond 4 juli “Opgewekt zingen voor God”
Heeft u het samen zingen tot eer van God ook zo gemist? Online zingen is toch een beetje een eenzaam gebeuren.
Wij, als ICC, hebben het muziek maken en zingen zeker gemist. Onwillekeurig denken we hierbij ook aan onze, onlangs overleden, predikant ds. Floor.
Op zijn initiatief is jaren geleden het ICC opgericht. Omdat hij het belangrijk en samenbindend vond om muziek te maken en te zingen tot eer van God. Hij is ook jarenlang onze voorzitter geweest. We zijn hem dankbaar hiervoor. Daarom zijn we blij dat we weer een sing-inn kunnen aankondigen.
Het thema is: ”Opgewekt zingen voor God”.

Zondagavond, na de kerkdienst, om 19.00 uur bent u welkom in de kerk.

Wat zou het geweldig zijn om voor een (op anderhalve meter) gevulde kerkzaal te zingen ipv tegen lege banken.
Voor een broodje tussen de kerkdienst en de sing-inn wordt gezorgd. U hoeft zich voor de sing-inn vooraf niet aan te melden. Wel wordt uw komst op de gebruikelijke wijze geregistreerd.
Gelukkig mogen we weer meezingen in de kerk. Als u liever thuis zingt kan dat ook in de online uitzending.
Laten we er samen met elkaar een Opgewekt zanguurtje van maken.

Welkom!

Datum: