Huwelijksvorming vervolg

17/01/2019 | 20:00 - 22:00

In het voor- en najaar van 2017 zijn er een 2-tal avonden geweest rondom het thema huwelijksvorming.
We mogen terugzien op 2 mooie avonden met veel belangstelling. Inmiddels zijn meerdere echtparen ook concreet aan de slag gegaan met als rode draad de map van de HGJB “Hart voor je huwelijk”
Omdat het inmiddels weer even geleden is, willen we graag weer een avond in de kerk beleggen rondom het thema “Hart voor je huwelijk”.
Deze avond zal gehouden worden op donderdag 17 januari 2019. Aanvang 20.00 uur.

Graag nodigen wij u en jullie allen uit op deze avond. Zowel hen die eerder al eens geweest zijn, als hen die nog niet eerder zijn geweest, maar wel graag (hadden) willen komen.
We zullen proberen om deze avond weer een goede mix te maken van een stukje achtergrond waarom wij deze avonden beleggen en de huwelijksvorming hebben opgezet en daarnaast ook een stukje interactie waarbij we enkele praktische vragen en opdrachten willen behandelen.
Hierdoor wordt het voor zowel de stellen die al eerder zijn geweest als voor nieuwe stellen een “vernieuwende” avond met weer nieuwe invalshoeken.

U en jij zullen zich wellicht afvragen of dit wel voor jullie is. Wellicht vinden jullie je te jong of juist te oud…. Het mooie van de Huwelijksvorming in de huidige opzet is dat juist jongere en oudere stellen ook meer dan welkom zijn. Het is de bedoeling dat we van elkaar kunnen leren.
Van harte uitgenodigd dus.

Mochten er nog vragen zijn over de ‘Huwelijksvorming” stel ze gerust.
Bel, mail of spreek ons gewoon even aan in de kerk.

Wij hopen jullie op 17 januari a.s. te mogen begroeten.
Met een hartelijke groet, Arie en Gerda van der Perk, Sjoerd en Jessica Tijmons

download de uitnodiging