januari
Immanuelkerk
Klarinetweg 2

Barendrecht, 2992 GG Nederland
  • Dit evenement is voorbij.

Let op ! – Tijdstip nog niet bekend/zeker

In het nieuwe jaar willen we weer een activiteit organiseren voor mensen uit de gemeente die zich alleen voelen of alleen zijn. Met het schrijven van dit stukje voor de kerkbode weten we alleen nog niet precies wat het gaat worden. We zijn erover in gesprek. We willen wel alvast de datum doorgeven: D.V. dinsdag 18 januari. In het weekbericht zullen we melden wat het plan is geworden.

Omdat we nu nog niet weten hoe het dan zal zijn met de corona-maatregelen, is het nu nog niet zeker of het door kan gaan. We hopen het! Wat we wel alvast willen doen, is iedereen die alleen is uitnodigen bij bijeenkomsten van Herkenning.

Wellicht ervaart u drempels om te komen of is niet duidelijk wat voor meerwaarde de activiteiten van Herkenning voor u hebben. Het kan ook zijn dat u andere ideeën heeft, die beter aansluiten bij uw behoefte.

Voelt u zich vrij om dit te vragen of te bespreken met:

Ria Molenaar

Annelies den Butter