oktober
09:00 — 13:00

• Dit evenement is voorbij.

Op zaterdag 1 oktober organiseert Stichting Present samen met het Diaconaal Beraad weer de Diacodoe. Een projectmorgen voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar uit verschillende Barendrechtse kerken, waarin naastenliefde handen en voeten krijgt!
De Diacodoe start om 9:00 uur in de Dorpskerk en wordt tussen 12:00 en 13:00 uur op de verschillende projectlocaties afgesloten met een lunch.

Nog even de belangrijkste informatie op een rijtje.

• Jongeren gaan op zaterdagmorgen 1 oktober in groepjes aan de slag om dorpsgenoten te helpen die hunondersteuning en aandacht goed kunnen gebruiken.
  • De deelnemers kunnen zelf aangeven welksoort project hun voorkeur heeft. Grofweg zijn er drie mogelijkheden:
  • Een tuin opknappen. Hierbij kun je denken aan onkruid wieden, maaien, snoeien, bladeren vegen of plantjes in bakken zetten.
  • Een klus doen. Bijvoorbeeld speelgoed schoonmaken, muren sauzen, een bed in elkaar zetten of spullen vervoeren.
  • Een sociale activiteit uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan wandelen/spellen doen met ouderen of pannenkoeken bakken met verstandelijk beperkte mensen.Maar wat voor project de jongeren ook kiezen, bij Present is de ontmoeting met de hulpontvanger net zo belangrijk als de werkzaamheden!

Het zou mooi zijn als er veel jongeren uit onze kerk meedoen. Graag aanmelden voor 19 September. Aanmelden via Mathilde Wisse contact persoon Immanuelkerk

Of via Esther Dost, van Present

Esther Dost
Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

We hebben de volgende informatie nodig van iedere deelnemende jongere:

• Voor- en achternaam
    • Leeftijd
    • ProjectvoorkeurOok vrienden die niet aangesloten zijn bij een kerk zijn van harte welkom om mee te doen, maar moeten wél worden opgegeven.
      Aanmelden voor de Diacodoe 2022 kan tot uiterlijk maandag 19 september.

Datum:
oktober 1