GEANNULEERD – Benefietconcert Rob Favier gaat niet door

25/05/2018 | 19:00 - 22:30
Place : Immanuëlkerk Klarinetweg 2 Barendrecht

Helaas gaat het benefietconcert Rob Favier ten bate van Huis Distinto NIET door.

Het aantal verkochtte kaartjes is helaas erg tegengevallen, waardoor het concert geen doorgang kan vinden.

Benefietconcert Rob Favier ten bate van Huis Distinto

Gasten en begeleiders van Huis Distinto zijn trouwe bezoekers van kerkdiensten in de Immanuëlkerk. Zanger, theoloog en cabaratier Rob Favier geeft op D.V. vrijdag 25 mei 2018 in de Immanuëlkerk een avondvullend concert.  De opbrengst komt ten goede van Huis Distinto

Distinto begeleidt vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een christelijke identiteit kinderen met gedragsproblemen, diverse vormen van autisme en psychiatrische stoornissen in hun ontwikkeling. Daarnaast beschikt Distinto over een huis dat ruimte biedt aan zorgaanbieders en vrijwilligersorganisaties die zich inzetten voor kinderen en gezinnen die te maken hebben met psychiatrische problematiek. Het doel van het concert is geld ophalen voor het mooie werk van de stichting.

Op vrijdag 25 mei 2018 gaat de kerk om 19.00 uur open, het programma begint om 20.00 uur.

Kaarten kunnen NIET langer online worden gereserveerd.