Eén keer per maand komt de Bijbelkring op woensdagavond in de kerk bij elkaar. Tijdens deze bijeenkomst wordt een gedeelte uit de Bijbel óf een deel uit een Bijbels boekje besproken.
Bij het besproken gedeelte wordt getracht het een persoonlijke spits te geven, met elkaar de kennis van Gods Woord te vermeerderen, elkaar te bouwen in het geloof en de gemeenschap tussen de gemeenteleden.

De doelgroep Bijbelkring is voor alle leeftijden.
De bijeenkomsten beginnen om 20.00 uur en staan onder leiding van ds. A.A. Floor.

Via Kerkbode en Weekbericht wordt bekend gemaakt wanneer de Bijbelkring gehouden wordt.

Hartelijk welkom!
Openbijbel
Thema 2019-2020
We hopen dit jaar een boekje te behandelen “Leve bij de dag” over Joël en Habakuk.
Data 2019/2020