Samen bent u namelijk het lichaam van Christus, en ieder afzonderlijk Zijn leden. (1 Kor. 12:27)

Activiteit herkenning

Aan het begin van dit jaar hebben we een planning voor de activiteiten van het jaar 2020 gemaakt.

In januari heeft Annelies een mooie en interessante lezing gehouden over gevangenenzorg en in februari mochten we een gezellige maaltijd met elkaar hebben. Twee mooie activiteiten waar we met veel genoegen aan terug denken.

We waren volop bezig met het voorbereiden van de workshop, die we in april wilden organiseren, toen bleek dat het coronavirus ook in ons land was. Hierdoor waren we genoodzaakt de workshop uit te stellen. Wat een onzekerheid heerst er sindsdien over vele dingen!

Terwijl we dit stukje schrijven wachten we de komende persconferentie van onze premier af. Gaan de maatregelen versoepeld worden, of toch nog niet?

Het is nu voor ons nog te vroeg om te zeggen of de geplande activiteit van 11 juni doorgaat of niet. Dus te zijner tijd zullen we jullie daar per mail/telefoon over berichten.

Als u praktische hulp nodig heeft, kunt u zoals eerder aangegeven, bij de Diaconale hulpdienst terecht. En mocht u het fijn vinden even contact te hebben, schroom niet om één van ons te bellen.

Wat is het fijn dat we alle zorgen en onzekerheden in ons gebed bij God mogen brengen. Hij zorgt voor U!

Een hartelijke groet en veel sterkte in deze tijd,

Annelies en Ria

Laat een reactie achter

*

captcha *