off

12 sep. Op stap met “Herkenning”

Donderdag 12 september hopen we weer met de alleengaanden op stap te gaan. We beginnen het uitje met elkaar met een  lunch in de kerk. De kerk is vanaf 12 uur open en we gaan om kwart over 12 eten. We vertrekken om 13.00 uur vanaf de Immanuëlkerk. We vertrekken om 13.00 uur vanaf de Immanuëlkerk. We brengen dit keer een bezoek aan de Breepleinkerk. De meesten van ons kennen deze kerk vast wel. Maar wist u dat deze kerk een groot geheim had in de Tweede Wereldoorlog? Op de twee zolders zaten namelijk 3 Joodse gezinnen ondergedoken.

De presentatieruimte is toegankelijk voor mindervaliden. De orgelzolders en delen van de kerk zijn alleen via trappen bereikbaar (er is geen lift).

Hebt u vragen of opmerkingen, dan horen we het graag. We hopen op een gezellige, leerzame middag met elkaar.